High five for ny hjemmeside!

I snart et år har planen vært å legge mer energi i hundesenteret, og nå er planen endelig satt ut i virke. Vi starter med en splitter ny hjemmeside.

Jeg sier hundesenteret, fordi vi er så mye mer enn et hundepensjonat. Hva har vi gjort for hunder og hundeeiere opp gjennom årene? Vi har hatt undervisning av hunder og hundeeiere her hos oss. Vi har tatt imot valper for sosialisering. Vi har hatt hunder her i trening av forskjellige årsaker, både fysisk trening opp mot mesterskap og jakt, atferdsutfordringer, lydighetsarbeid, valpetrening – ja til og med bistand i forbindelse med rehabilitering. Vi har klippet klør, badet, børstet og fønet hund. Vi har bistått folk med valg av hund. Vi har bistått folk med omplassering. Og vi har i tillegg selvfølgelig hatt mange hunder på ferieopphold. Vi forsøker etter beste evne å være god på det vi kan – og la mennesker og deres firbeinte familiemedlemmer dra nytte av vår kunnskap.

Nå rettes alt fokus mot hundesenteret, og det vi driver med her. Ekstern undervisning blir en sekunder prioritering. Vi har fortsatt et par gjøremål igjen før senteret er komplett, men siden vi startet utbyggingen i 2011 ser vi sluttmålet nærmer seg. Vi ser veldig frem mot et nytt år, med nye målsetninger, og maaange hundepoter på tunet 🙂